ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ - ΝΕΑ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ - ΝΕΑ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Οι αιτήσεις έληξαν στις 20/03/2023 (14:00).

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ - ΝΕΑ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Τα νέα τμήματα για τις εξετάσεις πρόσληψης στην Πυροσβεστική θα ξεκινήσουν στις 13 Μαρτίου 2023 και το Εκπαιδευτικό μας Κέντρο θα προσφέρει δια ζώσης (φυσική παρουσία) και LIVE διαδικτυακά μαθήματα. Μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει και να προχωρήσετε στην εγγραφή σας στο τέλος της σελίδας.

Τα LIVE ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ μαγνητοσκοπούνται και ανεβαίνουν στην εκπαιδευτική μας πλατφόρμα ώστε οι συμμετέχοντες να μπορούν να τα βλέπουν και στον δικό τους χρόνο για σκοπούς επανάληψης μέχρι την ημερομηνία των εξετάσεων.

Έναρξη: Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 (ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ), Τετάρτη 15 Μαρτίου (Διαδικτυακά) 

Λήξη: Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023 

Δίδακτρα: Στο τέλος της σελίδας πατώντας στο πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει.

Για τα μαθήματα με φυσική παρουσία: €550 για όλα τα μαθήματα με τα βιβλία

Για τα διαδικτυακά μαθήματα: €450 για όλα τα μαθήματα με τα βιβλία

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ (ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ή ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ) ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Επιλέξτε το πρόγραμμα μαθημάτων που επιθυμείτε (είτε στο τέλος της παρούσας σελίδας είτε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα).

Προχωρήστε στη συμπλήρωση των απαραίτητων προσωπικών στοιχείων.

Πληρώστε το προϊόν (πρόγραμμα μαθημάτων). Η πληρωμή γίνεται στην ιστοσελίδα μας.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, κάποιος μπορεί να εγγραφεί στα διαδικτυακά μας μαθήματα με πληρωμή των διδάκτρων μέσω τράπεζας (ηλεκτρονικά ή σε κατάστημα) και αποστέλλοντας την κατάθεσή του με τα στοιχεία του (όνομα, τηλέφωνο και πρόγραμμα που επέλεξε να εγγραφεί) στο email info@ktee.ac.cy με θέμα αναφοράς ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ.

Όνομα Λογαριασμού:      H.A.P. SCHOOLS LTD

Αριθμός Λογαριασμού:   012001032486

SWIFT BIC:                       BCYPCY2N

IBAN:                               CY48002001200000000103248600



Για όσους επιλέξουν τα LIVE ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Μετάβαση στη πλατφόρμα TEAMS και οδηγίες χρήσης

Μετά την αγορά του προγράμματος μαθημάτων το Εκπαιδευτικό Κέντρο θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος με το οποίο θα σας ενημερώνει για το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης στην πλατφόρμα TEAMS της Microsoft. Στο περιβάλλον TEAMS θα δείτε τις ομάδες και το πρόγραμμα των μαθημάτων που επιλέξατε να παρακολουθείτε.

Τα μαθήματα θα μαγνητοσκοπούνται αποκλειστικά και μόνο από το Ι.Ε.Κ. Κ.Τ.Ε.Ε. (από τον διαχειριστή της πλατφόρμας ή από τον εκπαιδευτή) και θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο από τους συμμετέχοντες στα μαθήματα για σκοπούς επαναλήψεων.

Απαγορεύεται αυστηρά η μαγνητοσκόπηση και η αναπαραγωγή των μαθημάτων από οποιονδήποτε άλλο συμμετέχοντα. Τα μαθήματα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Ιδιωτικού Εκπαιδευτικού Κέντρου Κ.Τ.Ε.Ε.

Για σκοπούς προστασίας των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων στα μαθήματα δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε φωτογραφίες που να αποκαλύπτουν προσωπικά δεδομένα ή/και χαρακτηριστικά.

Οι κάμερες σας πρέπει να είναι απενεργοποιημένες, ενώ τα μικρόφωνά σας θα πρέπει να είναι στη στάση σίγασης (mute) μέχρι να επιτρέψει ο εκπαιδευτής την παρέμβασή σας.

Με την αγορά του εκπαιδευτικού προϊόντος ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ αποδέχεστε ότι τα μαθήματα θα μαγνητοσκοπούνται για τους σκοπούς διδασκαλίας και επανάληψης.

Τα μαγνητοσκοπημένα μαθήματα και οποιοδήποτε άλλο υλικό το οποίο θα βρίσκεται αναρτημένο στην πλατφόρμα καθώς και οι ομάδες των μαθημάτων και τα στοιχεία πρόσβασής σας θα διαγραφούν την ημέρα της εξέτασης.

Η δήλωση πολιτικής του Ι.Ε.Κ. Κ.Τ.Ε.Ε. για τη συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων βρίσκεται στους όρους και προϋποθέσεις της ιστοσελίδας μας.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρακαλούμε να επικοινωνείτε με το Φροντιστήριό μας στα τηλέφωνα 77777646 και 22677179.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ