ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Οι ημερομηνίες των εξετάσεων για το 2024:

1. Σάββατο 27 Απριλίου 2024, αιτήσεις 4-19 Μαρτίου 2024

2. Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024, αιτήσεις 2-16 Σεπτεμβρίου 2024 

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΛΗΣ ΓΝΩΣΗΣ (Β 2) ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ (Γ 1) 


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 36 ΩΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 2 ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (MOCK EXAMS)

ΔΙΔΑΚΤΡΑ: €425 (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ)

ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΕΝΑΡΞΗ: ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

ΛΗΞΗ: ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΩΡΕΣΔΕΥΤΕΡΑ
ΤΡΙΤΗ
ΠΕΜΠΤΗ
18:00-19:25
ΑΓΓΛΙΚΑΑΓΓΛΙΚΑΑΓΓΛΙΚΑ

ΑΡΓΙΕΣ: ΠΕΜΠΤΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ,  ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΑΘΗΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 18:00-19:25

Σκοπός της Εξέτασης

Σκοπός της Εξέτασης είναι η Πιστοποίηση Επάρκειας στο συγκεκριμένο επίπεδο, προσόν το οποίο είναι δυνατό να απαιτηθεί για πρόσληψη ή προαγωγή από διάφορες Υπηρεσίες ή Οργανισμούς στο Δημόσιο ή στον Ιδιωτικό Τομέα.

Στόχος της Εξέτασης

Οι Στόχοι των Εξετάσεων είναι εναρμονισμένοι με τους στόχους που τίθενται για τα επίπεδα Β2 και Γ1 του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Αιτήσεις για Συμμετοχή

Οι υποψήφιοι μπορούν να προμηθευτούν αιτήσεις συμμετοχής από:

την Υπηρεσία Εξετάσεων,

την Ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Εξετάσεων.

Οι αιτήσεις παραλαμβάνονται στα γραφεία της Υπηρεσίας Εξετάσεων στο Υπουργείο Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού ή αποστέλλονται ταχυδρομικώς, με τραπεζική επιταγή για τα απαραίτητα τέλη, στη διεύθυνση της υπηρεσίας.


Εγγραφές (online)

Επιλέξτε το πρόγραμμα μαθημάτων που επιθυμείτε.

Προχωρήστε στη συμπλήρωση των απαραίτητων προσωπικών στοιχείων.

Πληρώστε το προϊόν (πρόγραμμα μαθημάτων). Η πληρωμή γίνεται στην ιστοσελίδα μας.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, κάποιος μπορεί να εγγραφεί στα διαδικτυακά μας μαθήματα με πληρωμή των διδάκτρων μέσω τράπεζας (ηλεκτρονικά ή σε κατάστημα) και αποστέλλοντας την κατάθεσή του με τα στοιχεία του (όνομα, τηλέφωνο και πρόγραμμα που επέλεξε να εγγραφεί) στο email info@ktee.ac.cy με θέμα αναφοράς ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΛΗΣ / ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ.

ΟΝΟΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : H.A.P. SCHOOLS LTD

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 012001032486

SWIFT BIC : BCYPCY2N

IBAN : CY48002001200000000103248600

Σχετικά με τα διαδικτυακά μαθήματα - Μετάβαση στη πλατφόρμα TEAMS και οδηγίες χρήσης

Μετά την αγορά του προγράμματος μαθημάτων το Εκπαιδευτικό Κέντρο θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος με το οποίο θα σας ενημερώνει για το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης στην πλατφόρμα TEAMS της Microsoft. Στο περιβάλλον TEAMS θα δείτε τις ομάδες και το πρόγραμμα των μαθημάτων που επιλέξατε να παρακολουθείτε.

Τα μαθήματα θα μαγνητοσκοπούνται αποκλειστικά και μόνο από τα μέλη του προσωπικού μας (από τον διαχειριστή της πλατφόρμας ή από τον εκπαιδευτή) και θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο από τους συμμετέχοντες στα μαθήματα για σκοπούς επαναλήψεων.

Απαγορεύεται αυστηρά η μαγνητοσκόπηση και η αναπαραγωγή των μαθημάτων από οποιονδήποτε άλλο συμμετέχοντα. Τα μαθήματα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Ιδιωτικού Εκπαιδευτικού Κέντρου Κ.Τ.Ε.Ε.

Για σκοπούς προστασίας των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων στα μαθήματα δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε φωτογραφίες που να αποκαλύπτουν προσωπικά δεδομένα ή/και χαρακτηριστικά.

Οι κάμερες σας πρέπει να είναι απενεργοποιημένες, ενώ τα μικρόφωνά σας θα πρέπει να είναι στη στάση σίγασης (mute) μέχρι να επιτρέψει ο εκπαιδευτής την παρέμβασή σας.

Με την αγορά του εκπαιδευτικού προϊόντος ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ αποδέχεστε ότι τα μαθήματα θα μαγνητοσκοπούνται για τους σκοπούς διδασκαλίας και επανάληψης.

Τα μαγνητοσκοπημένα μαθήματα και οποιοδήποτε άλλο υλικό το οποίο θα βρίσκεται αναρτημένο στην πλατφόρμα καθώς και οι ομάδες των μαθημάτων και τα στοιχεία πρόσβασής σας θα διαγραφούν την ημέρα της εξέτασης.

Η δήλωση πολιτικής του Εκπαιδευτικού μας Κέντρου για τη συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων βρίσκεται στους όρους και προϋποθέσεις της ιστοσελίδας μας.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρακαλούμε να επικοινωνείτε με το Ιδιωτικό Εκπαιδευτικό Κέντρο Κ.Τ.Ε.Ε. στα τηλέφωνα 77777646 και 22677179.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

ΒΙΒΛΙΑ & ΜΑΘΗΜΑΤΑ

*Τα βιβλία συμπεριλαμβάνονται

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

ΒΙΒΛΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

ΒΙΒΛΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ